top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII

PREAMBUL
 

     Îți mulțumim pentru interesul față de On Purpose și produsele noastre. Sperăm ca experiența ta să fie una plăcută, de la comandă până produsul nostru ajunge în casa ta. Pentru aceasta e bine să citești termenii și condițiile noastre, trecute mai jos. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

1. INFORMAȚII GENERALE

    Vânzătorul este ONPURPOSESTUFF  SRL, Cod Unic de Inregistrare 37972687, din data 13.07.2017, Număr de Ordine in Registrul Comerțului J12/4938/2017, cu sediul social în localitatea Cluj-Napoca,  Strada Banatului 7, jud. Cluj, e-mail: Onpurpose.ro@gmail.com

Cumpărătorul este orice persoană fizică sau persoană juridică, care contactează vânzătorul cu intenția de a cumpăra bunurile oferite de vânzător.

2. COMENZI

Cumpărătorul poate comanda bunuri prin coșul de cumpărături pe site-ul vânzătorului.

Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul se obligă să accepte bunurile comandate și plătite la prețul afișat pe site. 

Vânzătorul se angajează să livreze marfa în tipul și cantitatea corectă, la prețul afișat pe site, în conformitate cu comanda, cu mențiunea că imaginile de pe site sunt informative, iar nuanța produsului poate fi ușor diferită în realitate.

Cumpărătorul nu mai poate anula o comandă  după ce a primit confirmarea acesteia prin email. Dacă nu mai dorește comanda și aceasta este deja în curs de procesare, poate refuza coletul la livrare. În cazul în care a plătit deja comanda, vânzătorul se obligă să îi returneze întreaga suma minus cheltuielile de transport.

Vânzătorul are dreptul de a anula comanda în cazul în care nu este posibil să asigure bunurile comandate. În acest caz cumpărătorului i se returnează integral suma plătită, sau, cu acordul cumpărătorului, i se pot oferi produse înlocuitoare.

De asemenea, vânzătorul are dreptul de a anula comanda, în cazul în care acesta este în imposibilitatea de a contacta cumpărătorul (datele de contact ale cumparatorului sunt insuficiente sau incorecte, etc).

3. PREȚURI

     Prețul produselor afișat pe site este în lei, TVA inclus, și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul o va plăti la momentul livrării produselor, sau la momentul efectuării comenzii. Prețul produselor este vizibil în momentul efectuării comenzii.

4. PLATA PRODUSELOR

        Cumpărătorul poate alege una dintre următoarele modalități de plată:

  • Plata ramburs: plata produsului și a transportului se face în numerar (lei), la livrare, agentului de curierat.

  • Plata Online cu cardul: plata produselor și a transportului se face în momentul efectuării comenzii pe site.

5. LIVRAREA DE BUNURI

       Termenul de livrare, în cele mai multe cazuri este de 2-5 zile lucrătoare, dar se poate prelungi, printr-un acord cu cumpărătorul, și la 7-14 zile.

Mărfurile vor fi expediate imediat după confirmarea comenzii și îndeplinirea tuturor condițiilor de expediere.

Vânzătorul asigură transportul produselor prin serviciile de curierat. Locul livrării este cel stabilit de cumpărător în momentul efectuării comenzii. Mărfurile sunt ambalate și asigurate în mod corespunzător. Cumpărătorul este obligat sa verifice integritatea produselor în momentul livrării. 

Vânzătorul este răspunzător pentru bunuri până la preluarea acestora de către cumpărător.

Vânzătorul nu poartă nici o responsabilitate pentru mărfurile nelivrate la timp din vina curierului. Eventualele daune aduse produselor pe durata transportului intră în responsabilitatea curierului. În astfel de cazuri, livrarea noilor bunuri către cumpărător se va face după plata daunelor de către curier.

6. CONDIȚII DE RETURNARE

       Potrivit OUG nr. 34/2014, cumpăratorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returneze produsul / produsele comandat(e).

În acest scop, trebuie să notifice On Purpose în scris, prin email la adresa: Onpurpose.ro@gmail.com, asupra intenției sale de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În caz contrar, On Purpose poate refuza returul produsului / produselor.

Orice produs se va returna folosind sau incluzând ambalajul său original.  Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit după desigilare, dacă nu este în aceeași condiție în care a fost livrat sau dacă este deteriorat.

On Purpose are obligația să returneze contravaloarea produsului / produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Rambursarea banilor se poate face doar într-un cont bancar sau, în cazul plății online, pe cardul cu care s-a efectuat plata.

 Informațiile necesare care trebuie furnizate pentru retur:

  • nume, prenume

  • adresa poștală

  • adresa de email

  • numărul de telefon

  • numărul comenzii

  • datele contului bancar - IBAN + titularul contului

  • motivul returului (optional; informația va fi folosită pentru îmbunătățirea serviciilor)

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de cumparator, iar toate taxele de transport vor fi în sarcina sa.

Adresa pentru trimiterea returului:

ON PURPOSE

Strada Avram Iancu 421E, ap. 1, Florești, 407280, jud. Cluj

Telefon: 0754-704314

 

7. COPYRIGHT

 

      Întregul conținut al site-ului www.onpurposestuff.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea ONPURPOSESTUFF.RO si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul ON PURPOSE a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

8. PRELUCRAREA ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

       Toate datele cu caracter personal furnizate de către clienți, în momentul comandării produselor sau înregistrarea prin intermediul magazinului online, sunt colectate, prelucrate și depozitate de www.onpurpose.ro în conformitate cu legea.

Prin trimiterea de comenzi, respectiv contractul de cumpărare, clientul, în conformitate cu legea. nr. 122/2013 Z.z. dă aprobarea Vânzătorului pentru prelucrarea, colectarea și păstrarea datelor cu caracter personal în scopul contractului de cumpărare, formularele de comandă și legate de comunicațiile cu clienții, dar, de asemenea, și pentru executarea cu succes a comenzii în vederea îndeplinirii contractului și păstrarea registrelor relevante (de exemplu. tratarea plângerilor, contabilitate și etc), până la o declarație scrisă de dezacord cu acest tratament. Datele cu caracter personal prelucrate în domeniul de aplicare sunt următoarele: numele, adresa, telefon, e-mail.

Clientul are dreptul de acces la datele lui cu caracter personal, dreptul de rectificare, inclusiv alte drepturi legale cu privire la aceste date.

Vânzătorul nu publică și dezvăluie datele personale ale clientului către nici o altă persoană, cu excepția societăților care asigură transportul mărfurilor cărora le sunt transmise datele cu caracter personal al clienților în scopul livrării de bunuri.

Clientul are în conformitate cu legea. nr. 122/2013 Z.z. în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, următoarele drepturi:

Clientul are dreptul, prin cerere scrisă să solicite vânzătorului:

a) să i se prelucreze sau nu datele cu caracter personal

b) informații inteligibile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

c) informații exacte cu privire la sursa de la care a primit prelucrarea datelor sale personale,

d) o listă inteligibilă a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrării,

e) corectarea sau distrugerea datelor lor incorecte, incomplete sau expirate cu caracter personal care fac obiectul prelucrării,

f) distrugerea datelor sale personale când scopul prelucrării este încheiat,

h) blocarea datelor cu caracter personal ca urmare a retragerii consimțământului.

Clientul are dreptul de a trimite cerere scrisă vânzătorului, pentru a se opune

a) prelucrării datelor sale personale, ceea ce implică faptul că acestea sunt sau vor fi prelucrate în scopuri de marketing direct, fără consimțământul său, și poate să ceară distrugerea lor,

b) utilizarea datelor cu caracter personal 

c) marketingului direct în sistemul poștal.

 

On Purpose vă mulțumește pentru interesul acordat. 

FORMULAR DE RETURNARE

Vă mulțumim!

bottom of page