top of page

POVESTEA ONPURPOSE

WhatsApp Image 2022-07-29 at 8.59.07 AM.jpeg

           On Purpose creează resurse de creștere a omului duhovnicesc. Se adresează femeilor, bărbaților și copiilor care-L iubesc pe Isus Cristos, cu focusul pe mămici, deoarece credem că ele sunt un motor valoros în extinderea Împărăției lui Dumnezeu pe pământ. Dacă ele sunt bine ancorate în Cuvântul Adevărului și permanent udate de ploaia Duhlui Sfânt, mămicile devin un canal de influență și de binecuvântare pentru soți, copii, biserică și societate.

            On Purpose (engl. intenționat) vrea să devenim intenționali cu ceea ce facem ocazional: părtășia cu Isus; vrea să facem cu drag ceea ce uneori devine mecanic: rugăciunea și să fim călăuziți în ceea ce adesea facem haotic: studierea Cuvântului Său.

 

Direcțiile în care On Purpose vă ajută să fiți intenționali cu Domnul:

  • Pray On Purpose vizează creșterea calității vieții de rugăciune prin punerea la dispoziția voastră a Jurnalelor de rugăciune. 

  • Study On Purpose oferă unelte de studiu a Scripturii prin ceea ce vor fi Jurnale de studiu.

  • Meet On Purpose va organiza webinarii, seminarii și conferințe de echipare și încurajare a femeilor în umblarea cu Isus.

          On Purpose crează jurnale de rugăciune pentru adulți și copii, urmând să lanseze în luna martie un jurnal special conceput pentru mămici, iar la final de an, un jurnal de studiu al Scripturii.

        Aceste resurse au ca și scop formarea unei discipline în adâncirea relației cu Isus, care să crească focusul nostru de la câteva minute pe zi, la concentrarea inimii noastre pe Isus, pe tot parcursul zilei.

     Echipa este formată din trei mămici care-L căutăm pe Dumnezeu, Îl iubim și recunoaștem că la El sunt toate resursele necesare vieții și desfătării. Din resursele Sale vrem să vă facem parte și vouă, ca la rândul vostru, să faceți parte și altora. Astfel Împărăția lui Dumnezeu din inimile noastre se va revărsa în afară, înspre o lume însetată după Iubirea lui Isus.

bottom of page